Tradisjonell syrisk såpe

Jo enklere, jo bedre

 

Hvis du ser din helse, har du sannsynligvis bemerket at jo enklere sammensetningen, jo bedre. Derfor hjemmelaget mat er alltid mer nyttig og mindre kalorier enn halvfabrikata, og hjem masker er mer effektiv enn innkjøp (selvfølgelig, hvis det ikke handler om profesjonelle makeup) og såpe… Såpe kommer fra bare 2 komponenter-kaustisk soda og fatty oljer.

 

Du kan se flere typer eksklusive såpe i vår katalog. Katalogen inneholder detaljerte beskrivelser av hver serie og sammensetning av hver klasse.

 

Her vil vi fokusere på noen av produksjon punktene som ofte slipper når de snakker om Mylovarnjah.

 

Hvor jeg koker ti tonn såpe manuelt

 

De som har brukt syriske såpe er sikker på hvordan den er produsert. Alle vet det er en manuell jobb, som såpe er brygget i noen dager fra oliven olje og brus. Mange kilder, er prosessen med såpe produksjon beskrevet i tilstrekkelig detalj.

 

Åttende århundre manuell produksjon er svært forskjellig fra måten vi gjør manuell såpe hjemme. De av dere som har prøvd å lage såpe hjemme vet hva en hyggelig og interessant leksjon det er å plukke opp formen, luktene, skrabirujushhie av utvidelsene, forsiktig flyte verten og se hvert minutt, såpe eller ikke.

 

Jeg forsikrer deg, i Syria, som er forskjellig. Bare fordi minst produksjon og manuell, men en mva produserer 10 tonn såpe masse. Og når den helles ned på gulvet for størkning, det er mer som fyll gulvet betong enn produksjon av 100% av naturlige, så nødvendig for huden vår, olivenolje såpe.

 

Vet du hvordan kvaliteten på såpen bestemmes? Olivenolje såpe resepten er ikke bestemt av lokale besøkende, og er ikke engang skrevet på papir! I Aleppo 40 mylovaren, hver brygge såpe i henhold til gamle tradisjoner som overføres fra generasjon til generasjon. Men ingrediensene legger ikke til en tredimensjonal kopp øyet. Vel, er kvaliteten på såpe en smak! Hvis på blanding av brus og smør er et surt, den varmes igjen og vann legges så klar såpe vil klemme øynene og passer de sensitive hud.

 

Visste du se hvordan du kutt såpe når det stivner? Du må merke en stor plass der gulvet er full av såpe. Så dette såpe flyttes på den spesielle styrene, knyttet til bena som sandaler! Så de ikke forlate spor på de er og ikke pakke den. Og det er hva de gjør, så overraskende, det er ganske uforvarende husket hvordan vi selv sharkaem på gulvet i gamle museer, hvor vi kan fortsatt erstatte den moderne Bahil med gamle tøfler brystet på våre sko. Nå den syriske soapmakers denne modusen for transport er ikke en plage!

 

Forresten, er utformingen av såpe selv gjort av en enhet som er vakkert lik vår plogen. Dette er hvordan, i Aleppo fast laget av såpe er kuttet første langs, deretter bortover, får stykker av såpe som er kjent for oss.

 

På plogen sette du barnet slik at såpe laget kuttet dyp-til-ende, og noen voksne menn drar plogen etter seg.

 

Det er bedre å se en gang…

 

Vi vet hvor vanskelig det er å forestille seg prosessen med å produsere såpe for dem som aldri har sett det. Det er interessant å se hva en ung, grønnere ser ut som-en såpe opp til 9 måneder av tørking. Når tørking, blir såpe mørkt, kjøpe golden nyansen vi er vant til. Jeg vet, jeg vet, mange mennesker tror denne fargen er som vanlig økonomiske såpe, men de som allerede har prøvd syriske såpe vil være enig med meg-det er den beste gaven for huden vår!