Prostitit og hans behandling

Jeg tror ikke noen ville være mot meg på en del av holdningen til reklame fra de gjennomsnittlige obyvatelej som liker å ha gratis kveld foran TV, og at vår “uavhengige” media er pålagt “så kjærlig elskede” annonser.

Inkludert mannen i blå undertøy som besøker toalettet ved flere anledninger i løpet av natten. Og jeg mener, å annonsere et stoff fra prostata. Dette er ikke bare en annonse, men også en mulighet til å tenke på forebygging av sykdom.

I vår metning av informasjon tror vi vi vet alt. Jeg spurte deg et spørsmål om prostatitt venner (et skudd av te). Og det viste seg at bortsett fra de generelle uttrykkene, var ingen kjøpedyktig enkleste svar. Jeg har ikke.

Det er prostata jern, og bare sier “prostata” kalles mannens andre hjertet. Og som vi berørt slik følsomt tema, la meg minne deg, min anerkjente Internett-brukeren, noen av funksjonene til denne kroppen.

først og fremst. Prostata er en utelukkende mannlige kroppen. Muskelfibre innenfor prostatakjertel danner en sphincter slik at mannen holder urin. Og når utløsning prostata muskelen, kvitter jern med sæd av ejaculation, at er utløsning. Det er hemmelig tynnere sperm, fordi volumet er liten nok til at det er veldig tykk. Så uten tynner sæd er hemmeligheten av prostata utløsning praktisk talt umulig.

En annen viktig prostata egenskap er organiseringen av barriere mot gjennomtrengning i blæren og øvre urin veier fra urin kanalen.

Og det slutter ikke med en liste over prostata. Så anbefaler jeg at hver mann se på Wikipedia eller Wikipedia å lese om “andre” hjertet av mannen i mer detalj.

Og det er derfor. Bare en bevisst forståelse av betydningen av denne kroppen for en mann kan lære den mannlige halvdelen av menneskeheten å verne det. Og bevare holdningen er enkle regler: for å ha en rytmisk seksuelle liv, ikke å være recooled, for å unngå skade, for å hindre inntrengning av en infeksjon som er oftest oversendt med seksuell midler, etc.

Vi må også huske at hvis sykdommen har fanget din prostatue, så det er ikke behov for en nær kur. Dette er en lang og rett problemet med noen begrensninger.

I henhold til prostatakreft sykdom, fire kategorier er høyst uttalt: akutt (bakteriell), kronisk bakteriell, kroniske ikke-bakteriell og Asimptomaticheskij kronisk prostata.

I den første kategorien, kan det sies at det er en mulighet for å behandle akutte prostata hjemme. Dette betyr at intervensjon av kirurgen ikke er helt berettiget for effektiv behandling. Naturligvis, forsynt du oppsøke lege i tide. Så hvis du har forhøyede temperaturer, hyppig vannlating, brenner i skrittet, løsne urin-ikke friste skjebne, men finne tid til å se legen.

 

Og så vil du være på hesten. Selvfølgelig, kommer vi til å gi opp noen vaner. For eksempel gi opp alkohol eller krydret mat. Samtidig vil du kunne avtale utelukkende med folks måte, som er praktisk talt ikke mer enn av tradisjonelle moderne medisin.

Og til slutt, som en Internett-bruker til en Internett-bruker, og som en mannlig mann, hvis en del av tiden ikke er plassert på en datamaskin, men brukes for turgåing og sports-“tennis”, besøke bassenget, eller daglig For å bruke litt tid kjører, kan ett problem i våre liv, det er prostata sykdommen, unngås.

En ting. Alltid være sunn!