Kamagra gel Norge forum

Ereksjon av penis og tilstrekkelig fasthet er nødvendig; Uten det, er kjærlighet umulig. Seksuell entusiasme med pillene Kamagra spiller en betydelig rolle i oppføring av penis; Mengden av forberedelser som kreves for seksuell opphisselse er forskjellig fra person til person. I tidlig ungdom penis av noen gutter er spent bare ved tanken på seksuell aktivitet. Noen andre får ereksjon når du ser på sexy kvinner. Neppe noen ekstra kraft er nødvendig for ereksjon av en penis på vanlig person som opplever seksuell lyst. Men etter hvert mister man evnen til ereksjon av penis. Selv en sterk forspill og muntlig kjærtegn kan ikke opphisse penis.

Det er en sykdom som påvirker hver femte person på jorden, kjent som impotens. Impotens ødelegger sannsynligheten for opplever nytelse i sex; Det skjer vanligvis etter 40. De som opplever impotens bør huske på to ting: “mann og hest aldri bli gammel”, og styrke er anerkjennelse av mennesket. Ønsket om sex kan forsvinne psykologisk; Men hvis noen fragmenter av begjær er fortsatt aktiv i deg, ikke la dem forsvinne, fordi impotens er ikke lenger et problem på vei til tiltalende seksuell nytelse.

Impotens i mer enn 85% av tilfellene oppstår på grunn av fysisk skade på venene i penis, samt unormalt av enzymer som ikke er ment for ereksjon og restaurering av penis. Under virkningen av enzymet GMP-blodkar av penis overfylte med blod, som hever penis. Inntil blodet er ødelagt i disse blodkar, vil personen ha ereksjon. For å stoppe enzymet handling, et annet enzym-PDE-5, produsert i penis, bidrar til å slappe av penis. Når utskillelsen av GMP bremser ned, penis er ikke begeistret, og utskillelsen av phosphodiase-5 før orgasme oppstår, kan være årsaken til fallet på kort sikt av penis. Selv under gjennomtrengende sex kan det skje. Det er veldig ubehagelig for en mann og irriterende partner som han liker å ha sex. Kamagra pillene forårsaker produksjon av GMP og blokkere handlingen av PDE-5, som kan gi spenning i opptil 4 timer.