Hvorfor er amming tar av-graviditet hos kvinner?

Amming i fravær av graviditet er en sjelden sykdom som vanligvis rammer kvinner, men forekommer i både menn og barn. Selv om denne tilstanden forårsaket av flere faktorer har ingenting å bekymre seg, det kan indikere hypofysen svulster og hormonelle ubalanser blant andre. Denne artikkelen har mer informasjon om dette.

Hva er amming.

Amming, definert som melk utgivelse fra brystene, er helt normalt for en kvinne som er gravid eller nettopp har gitt fødsel til et barn. Dette skyldes det faktum at hormonet oxytocin, som er produsert etter fødselen av barnet, stimulerer sammentrekninger av livmoren og stimulerer begynnelsen av amming prosessen.

Grunner:

1. noen medisiner, slik som beroligende midler eller generisk viagra, høytrykks medisiner og Antidepressiva, kan føre til amming uten graviditet. Konvensjonelle legemidler forbundet med galaktose inkluderer agenter som blokkerer dopamin-og histamin reseptorer, samt agenter som bryter ut dopamin. P-piller kan også forårsake amming. Dette skyldes det faktum at østrogen i disse pillene hemmer utskillelsen av hypothalamus faktor hemme prolaktin, og stimulerer lactotrophic. I slike tilfeller, oppsøke lege umiddelbart.

2. den vanligste årsaken til galaktose er en svulst i hypofysen. Godartet svulster, slik som prolactinoma, føre til prolaktin produksjon. For mye kamagra i blodet forårsaker melk stimulering av brystene sammen med andre symptomer som bryst sårhet, hodepine, nedsatt seksuell aktivitet, infertilitet og uregelmessig menstruasjon. Disse ikke-kreftsvulster kan også påvirke menn og føre til redusert seksualdrift, impotens og økt brystvevet.

3. i noen sjeldne tilfeller, personer med kronisk nyresykdom har høye nivåer av prolaktin på grunn av manglende evne til nyrene å rengjøre prolaktin. Det kan også føre til utskillelse fra brystvortene.

4. visse neurogenic årsaker kan også føre til amming uten amming eller graviditet. Omfattende og langvarig bryst stimulering under sex eller under bryst undersøkelse kan føre til galaktose. Andre årsaker er bryst skader, ryggmargsskader og svulster.

Utgang.

Når årsaken til amming er funnet og hensiktsmessig behandling er gitt, bør det stoppes helt. Forhindre uønsket amming ved hyppig bryst undersøkelser og unngå nære klær som forårsaker friksjon med brystvortene.