Hvordan gå ned i vekt. Tilbakevise de største mytene om å miste vekt

Gjennom årene har det vært mange myter om å miste vekt. Noen av dem fører til det faktum at vekttap bremser ned, andre-til vektøkning, men det er de som kan forårsake alvorlig skade på helsen. Det er verdt å gjøre med de mest populære mytene om vekttap.

Å miste vekt virker som en ganske utfordrende oppgave. Spesielt siden det er mange forskjellige, motstridende informasjon. Mens det er ingen bedre eller bedre måte for alle mennesker å miste sine ekstra pounds, er det noen myter som de fleste av oss tror på, og at det er på tide å motbevise.

Myte 1: middag skal spises av 6 PM

Det hele avhenger av hvilken tid vi går i dvale. Det antas at det siste måltidet skal utøves 2-3 timer før søvn, men kaloriinntaket i løpet av dagen er også svært viktig når det gjelder vektøkning/tap. Det er sant at noen byrde fordøyelsessystemet og derfor gjør det vanskelig å sove stille. Faktisk avhenger siste måltid på kostholdet vårt i løpet av dagen, metabolisme og produktet vi har tenkt å konsumere.

Hvis du trener veldig sent, holde deg opp uten middag. Selv om det vil være før sengetid, vil ikke noe dårlig skje hvis vi bruker sunne snacks. Spise etter en treningsøkt er viktig fordi det bidrar til å gjenopprette energiressurser og skadet vev. Det er best å spise et lett måltid, for eksempel en cocktail (for eksempel vegetabilsk melk med tillegg av din favoritt frukt) eller Cottage cheese med grønnsaker og et stykke brød laget av unsifted mel.

Myte 2: bare gå ned i vekt

Daglig fysisk aktivitet er viktig for å opprettholde god helse, enten vi mister vekt eller ikke. Men hvis vi ønsker å redusere vekten, i tillegg til trening, må vi strebe etter kalori mangel. Trene med en usunn kaloriinntak kan spare deg fra vektøkning, men det vil ikke forbedre helsen din og du vil ikke gå ned i vekt.

Myte 3: bare lange treningsøkter garantere vekttap

Du trenger ikke. Nylig har HIIT trening blitt stadig mer populært, spesielt for folk som ikke har overflødig fritid. Intensiv intervall trening stimulerer det kardiovaskulære systemet og forbedrer fettforbrenningen betraktelig. Regelen er enkel-i 1 minutt du utføre svært intense øvelser, og for de neste 2 minuttene du trener sakte (rolig sykling). Syklusen bør gjentas flere ganger, og hele treningen skal vare fra 10 til 30 minutter.

Bare en negativ kalori balanse garanterer vekttap, og til noen overraskelse, trenger du ikke å utøve å gå ned i vekt. En godt valgt diett, som vil gi oss en negativ balanse av kalorier, vil føre til at vi begynner å gå ned i vekt. Ikke gi opp øvelsen, fordi en vakker, muskuløs figur er effekten av en kombinasjon av riktig ernæring og trening.

Myte 4: du kan spise frukt uten restriksjoner

Frukt er først og fremst en kilde til vitaminer og verdifulle mineraler rike på fiber, noe som bidrar til vekttap. Men du bør konsumere dem i moderate mengder fordi de er en kilde til fruktose (sukker er naturlig finnes i frukt, men det er fortsatt sukker som overdoes overvekt). De kan være en sunn matbit, men de trenger ikke å være hovedrett. Det er mye frukt som kan brukes til å redusere vekten.

Det er verdt inkludert bær i kosten-jordbær, bringebær, bjørnebær, blåbær, rips eller såkalte Superfoods er en av de beste kildene til antioksidanter (de beskytter kroppen fra frie radikaler og forhindre aldring), har en lav glykemisk indeks og kan forbrukes selv av personer med diabetes. Andre frukter også fortjener oppmerksomhet. Epler er lav-kalori, inneholder en del av vitaminer og antioksidanter, samt en kraftig dose av fiber, som forbedrer metabolismen. Avocado-en av de mest nyttige kilder til sunt fett (bidra til vekttap), avokado olje-en kilde til vitamin E, som kalles vitamin ungdom. Plommer, derimot, inneholder vitaminer av ungdom (A, C og E). De regulerer fordøyelsen og forebygge forstoppelse,

Myte 5: du kan forbrenne fett rett på magen

Du kan ikke gå ned i vekt med en viss del av kroppen din akkurat sånn. Du kan trene musklene i et bestemt område, men brenner fett er utfordrende. Selvfølgelig vil riktig utført øvelser bidra til å styrke magemusklene og forbedre sin form, men hva om de er fortsatt skjult under fold av fett?

For å nyte “seks kuber” på magen, må du begynne å brenne fett hele tiden, og dette kan hjelpe riktig kosthold, som innebærer en kalori underskudd og trening, inkludert arbeidet til alle muskelgrupper.

Myte 6: poteter er skadelige

Poteter selv er ikke et problem. Men alt avhenger av hvordan vi forberede den og hva vi vil tjene den med. Tilstedeværelsen av fettstoffer og høy-kalori sauser faktisk vil skape en kalori bombe. Ikke gi opp poteter, fordi den inneholder mye kalorier. Det eneste vi bør ta hensyn til er en kombinasjon med usunn kosttilskudd.

Myte 7: lett mat kan spises uten grenser

“Light” matvarer vanligvis inneholder minimalt sukker eller fett. Men husk at smaken av produktet forblir tilfredsstillende, kan begge komponentene byttes ut. Oftest de er erstattet av kunstige søtningsmidler, som ikke fremmer vekttap, økt appetitt og kan også forårsake sykdommer. Fett, derimot, er uunnværlig i det daglige kostholdet. Du bør begrense dem, ikke eliminere dem helt. Sunt fett (f. eks Omega-3) er den mest ønskelige, inkludert i en reduksjon diett.

Myte 8: Hårtap er normalt når du mister vekt

Hårtap når du mister vekt er et tegn på at det er et problem. Det betyr at vi er å miste vekt på feil måte.

Hårtap kan være forårsaket av protein mangel og aminosyrer, noe som fører til utilstrekkelige mengder av vitamin A. i tillegg bidrar mangel på sink, jern og magnesium til overdreven hårtap. Vi bør ikke glemme at håret også faller ut når vi er utsatt for kronisk stress. Foods som fremmer vakker, sterk og skinnende hår er: leveren, spinat, egg, salat, bananer, melk, fiskeolje, persille, bær, pepper, kaldpresset vegetabilsk olje, grønne erter.