Hva er prisen på pulpitis behandling?

Kostnaden ved å behandle pulpitis tann består av en rekke komponenter: anestesi, fjerning av nerve (cellulose), behandling og tetting kanaler, reparasjon av sel og CT.

 

Etter anestesi fjernes alle carious vev fra tannen fordi de er den vanligste årsaken til pulpitis. Når alle hulrom er borte, avslører spesielle Borat et hulrom der nerve av tannen pleide å bo eller overleve. Nervene fjernes fra henne og kanalene. I kanaler, nerve er ikke bare i sentrum, men den har mange små greiner som går til side-de kalles Mikrokanalcami.

 

Hvis de ikke fjerner rester fra cellulose, vil tann fortsatt ha et langt svar til temperatur, eller ved, til massen er fullstendig ødelagt av seg selv. Og det kan være komplikasjoner i form av periodontitt.

 

For å unngå dette behovet å påvirke mikrokanalcy og nerver, de øvrige mekanisk voksende kanalene med spesielle jendodonticheskimi instrumenter. Under og etter denne utvidelsen håndteres gjentatte ganger kanalene av ulike væsker og ultrasounds. Og bare da gjorde kanalene forseglet. Prisen for hver kanal vil komme inn i prisen for behandling av Pulpitis, og er 480 kroner. Halvparten av tennene har en kanal, andre mellom to og fire.

 

Når tetting kanaler, må du gjøre to røntgenstråler. En etter nerve fjernes: et spesielt verktøy settes inn i røret, og en X-ray gjøres målte lengden på verktøyet og kanalen. Nå vet legen hvor segl-ingen flere, ingen færre. Andre x-ray gjøres etter tetting kanalen du vil kontrollere for. Dette vil påvirke prisen pulpitis behandling-hver x-ray er verdt 140 kroner.

 

Hvis behandlingen av kanaler er gjennomført i to tilstøtende tennene, er det mulig og kostnadseffektivt å spare på bilder-da vil det være bare to bilder, ikke fire. Hvis mulig, vil legen anbefaler dette alternativet og redusere kostnadene for behandling av pulpitis.

 

Når Pulpitis (betennelse i nerve av tannen) var plaget med en lege for mer enn en uke, er sannsynligheten for å spre betennelsen høy, ikke bare i kanalen, men også rundt roten av tann, periodontium. Må du holde stoffet i kanalen for et par dager slik at det er ingen problemer eller relapses. Dette kan øke kostnadene ved behandling av pulpitis med 480 kroner.

 

Hvis tannen er sterkt ødelagt, må det bli forsterket av en pin-anker eller optikk; eller tann kategorien.

 

Prisen på pulpitis behandling vil øke med 620, 920 eller 1100 KALM henholdsvis.

 

Hvis tannen er lukket etter behandling av kronen, er bruk av Photocomposite segl ikke rasjonell brukt import sement. De er sterke, er ikke redd for fuktighet, under fiksering eller i fremtiden; Fluorid, forebygge tannråte vises. og reduserer kostnadene ved pulpitis behandling sammenlignet med photocomposites.

 

I behandlingen av pulpitis brukes ikke arsen pasta-de er fortsatt giftig, og moderne bedøvelse gjør det mulig å oppnå en god og varig analgetisk effekt i alle tilfeller.

 

I tid tar behandling av Pulpitis fra en time til tre, avhengig av antall kanaler og størrelsen på feilen. Oftere, foregår pulpitis behandling i to besøkene. Først er å fjerne nerve, prosessen og tetting kanalene; Andre er restaurering av fylle materiale.

 

Omtrentlige kostnaden for behandlingen av pulpitis tann:

 

Med tetninger for ytterligere protetikk kroner:

 

Behandling av Pulpitis enkanals tann med anestesi er 2450 kroner.

 

Kostnaden ved å behandle Pulpitis kanal tannen med anestesi er 2930 kroner.

 

Kostnaden ved å behandle Pulpitis 3 tann med anestesi er 3410 kroner.

 

Med Photocomposite (lysherdet) tetninger med nei kroner:

 

Kostnaden ved å behandle Pulpitis enkanals tann med anestesi er 2830-3230 kroner.

 

Kostnaden ved å behandle Pulpitis kanal tannen med anestesi er 3310-3710 kroner.

 

Kostnaden ved å behandle Pulpitis 3 tann med anestesi er 3790-4190 kroner.