Dermatoscopy eller forskning uten kirurgiske inngrep

Helse for alle mennesker er utgangspunktet. Fare lurer overalt, selv på sin egen kropp. De tilsynelatende harmløs motherlands har enorme problemer for deres besittere. Mole er en klynge av Melanie under huden. Med andre ord, er det en godartet utdanning. Ultrafiolette stråler, stress og mange obskure faktorer kan forårsake en prikk omdannes til ondartede utdanning.

 

Ti år siden, var et kirurgisk inngrep nødvendig å bestemme innholdet i føflekken. I dag, Heldigvis finnes det en dermatoscopy prosedyre som gir definisjonen av ondartet utdanning visuelt.

 

Den store fordelen med denne metoden er at den passer absolutt alle. Siden definisjonen er visualisert ved hjelp av spesialutstyr, blir ikke utdanning på kroppen.

 

Hyppigheten av undersøkelsene er avhengig av endring i strukturen av motherland. Hvis det er ingen åpenbar grunn til bekymring, deretter nok 1 – 2 ganger i året. Men hvis Antall føflekker på kroppen er høy, er det bedre å ha en lege besøk. Det er også ubegrunnet enheter som er vanskelig å definere.

 

Rodinkam trenger spesiell oppmerksomhet sommeren. Lyse ultrafiolette stråler kan forårsake rebirth og veksten av bortskjemt celler. Det anbefales derfor ikke at innehavere av lys-skinned og store antall enheter skal være under den åpne solen.

 

Hvis det er et problem, bør du umiddelbart kontakte en kvalifisert person.