5 beste sjampo for fett hår

Fett hår er ikke bare et estetisk problem. Fedme av håret kan føre til flass og selv faller ut av krøller. For å hindre at dette skjer, må de vaskes med riktige midler.

1. sjampo med solsikke frø olje

Det er en mild sjampo som bruker solsikke frø olje som en naturlig utjevning komponent. Sunflower seed Extract gir naturlig UV-beskyttelse. Det er nødvendig for å bidra til å opprettholde hårfarge. I slike sjampo kan også tilsettes protein quinoa, havregryn og grapefrukt. Lys frisk duft er en annen flott funksjon av sjampo for fett hår med solsikke frø ekstrakt og olje.

2. Tea Tree

Tea Tree olje sjampo er bra for hår og hodebunn. Denne spesielle ingrediensen eliminerer hår fra urenheter og gjør det skinnende og rent. I tillegg til å innlemme helt naturlig Tea Tree olje, lavendel kan legges til sjampo!

3. fuktighetsgivende hår med peppermynte: styrkende sjampo

Sjampo kan være kjøling og forfriskende hvis den inneholder peppermynte ekstrakt. Denne sjampo er i stand til å forsiktig rense håret og stimulere blodsirkulasjonen i hodebunnen. Den milde duften av mynte kan kombineres med andre planteekstrakter og flere proteiner og aminosyrer. Hår sjampo med mynte er et utmerket verktøy som kan bekjempe fett. Den er egnet for alle hårtyper og teksturer, og er også trygt for fargen på krøller. Sjampo bør være paraben-fri.

4. sjampo med sitrongress og grønn te

Denne sjampo vil rense håret ved å fjerne overflødig olje med en kombinasjon av sitrongress, grønn te. Hensikten med dette MIDlet er å bidra til å øke volumet av hår, samtidig redusere mengden av talg. Volumet er laget av sitrongress og grønn te. De bidrar også til å styrke hårsekkene. En mild lavendel aroma og beroligende elementer av eukalyptus kan legges til sjampo. generisk viagra norge

5. sjampo med Kirsebærblomster

Denne hår vennlige sjampo inkluderer Kirsebærblomster ekstrakter. Disse ingrediensene er kjent for å berolige kløe og irritasjon samtidig som det gir en mildere, søtere hår lukt. Med regelmessig bruk av dette stoffet, kan du gjenopprette sunn hodebunn uten å tørke den. Overflødig sebum fjernes, flass elimineres.